Întâlnire cu cetățenii Sectorului 5

De astăzi sunt pe teren și mă întâlnesc cu cetățenii sectorului nostru pentru a discuta despre problemele cu care aceștia se confruntă.
Evident, ne gândim cum să rezolvăm aceste probleme. Împreună vom câștiga Primăria Sectorului 5 și vom pune în aplicare soluțiile pe care le avem.

Astăzi, am discutat despre reabilitarea termică a blocurilor, despre modernizarea unităților de învățământ, despre salubrizare, despre siguranța copiilor noștri, despre digitalizarea serviciilor din cadrul aparatului Primăriei.

Mai multe detalii despre ceea ce s-a semnalat și despre soluții și inovații, vă voi da mâine.

Voi fi OMUL care va sta în mijlocul vostru.

Îmi doresc să aveți încredere, îmi doresc să construim împreună, să ne implicăm și să aducem Sectorul 5 pe locul pe care îl merită.

#VOICU #ÎMPREUNĂ #PENTRU #SECTORUL5
#IUBIMSECTORUL5

Situația construcției din Str. Pecineaga

⚠️ Ca urmare a numeroaselor sesizări primite de la cetățenii din zona Pecineaga, am făcut demersurile necesare către Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București pentru a afla situația construcției de la adresa Str.Pecineaga nr.12, bloc 10A și bloc 24.


⚠️Sesizarea a fost redirecționată către Poliția Locală a Sectorului 5 care are competențe de a verifica și de a lua măsurile necesare ce se impun pentru sistarea lucrărilor.

E necesar să se verifice minuțios actele privind autorizarea acestei construcții și să se ia de urgență măsurile legale‼️

Întâlnire ALDE

Cum vă promiteam ieri, ne-am reunit astă seară pentru a planifica evenimentele din perioada următoare și întâlnirile cu cetățenii.
Ideile tuturor se vor regăsi în ceea ce vom face de aici înainte în mod constant pentru locuitorii Sectorului 5, iar în echipa mea vor găsi partenerii perfecți de discuții pentru rezolvarea problemelor lor.

Vom aduce schimbarea, îl vom înlătura pe Daniel Florea (primarul ZERO) de la Primăria Sector 5.

Vom aduce Sectorul 5 pe locul pe care îl merită.

#IubimSectorul5 #ÎmpreunăPentruSectorul5 #implicare #DumnevoastrăȘiVoicu

Întâlnire ALDE

În această seară, am avut prima întâlnire pentru a pregăti primele acțiuni și activități din ceea ce va urma în 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣.
Este vorba despre o întâlnire premergătoare ședinței de mâine în cadrul căreia vom prezenta toate acțiunile pe care le vom întreprinde în perioada următoare.

În acest moment sunt cu atât mai motivat să aducem schimbarea și să îl înlăturăm pe Daniel Florea (primarul ZERO) de la Primăria Sector 5.

Cetățenii sunt foarte receptivi și ne încurajează să muncim cât mai mult pentru a schimba, pentru a moderniza și pentru a aduce Sectorul 5 pe locul pe care îl merită.

Iubim sectorul 5 și ne implicăm necondiționat pentru a schimba starea de fapt. Ne încearcă tristețea observând că sunt pași mulți și grei de înfăptuit, dar vom merge înainte până la victoria civilizației de care cetățenii au atâta nevoie!