S-a semnat contractul de finanțare privind “Extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă din Municipiul București”

S-a semnat contractul de finanțare privind “Extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă din Municipiul București”

O veste bună la început de an vine din partea doamnei Primar General Gabriela Firea. S-a semnat contractul de finanțare privind “Extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată în zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și Henri Coandă din Municipiul București”, proiect co-finanţat din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020, ce presupune extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, precum si reconfigurarea sistemului de apă uzata din aria de proiect, in valoare de aproximativ 68 de milioane euro.

Felicitări doamnei Primar General și mă bucur că, atât în calitate de consilier general, cât și în calitate de locuitor al Sectorului 5, am susținut acest proiect. Urmare discuțiilor cu directorii din cadrul Primăriei Municipiului București referitor la zona Prelungirea Ghencea (Strada Ghidigeni), urmare colaborării permanente, acest obiectiv major de investiții a fost realizat.

Toate celelalte etape se vor pune în mișcare în perioada următoare.

Cu această reușită, locuitorii din Sectorul 5 și 6 vor beneficia de canalizare și de apă curentă în zonele vizate de acest proiect.

Felicitări, așadar, tuturor celor care au contribuit la acest obiectiv major de investiții al Primăriei Capitalei: Primarului General Gabriela Firea, Consilierilor Generali ai Municipiului București din partea PSD, ALDE și PMP, respectiv celor care au votat acest proiect atât de necesar pentru cele două sectoare ale capitalei, dar și tuturor angajaților din Primăria Capitalei care au reușit să finalizeze toate aceste proceduri pentru atragerea fondurilor europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *