EU, VALENTIN ION VOICU, CETĂȚEAN AL SECTORULUI 5, MĂ ANGAJEZ:

1. SĂ FIU UN PRIMAR CARE MUNCEȘTE.

Sectorul 5 nu-și mai poate permite un primar care doar este, sau care nu este. Sectorul 5 are nevoie de un primar care muncește, dacă e nevoie, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a recupera decalajele față de alte sectoare.

2. SĂ FIU UN PRIMAR LA DISPOZIȚIA VOASTRĂ.

Am învățat că administrația locală înseamnă, mai presus de orice, muncă și urechea aplecată mereu către problemele oamenilor. Am 31 de ani, muncesc de la 18 și, de aceea știu cât de utilă este implicarea tinerilor în treburile comunității și cât de importante pentru comunitate sunt sfaturile și îndrumările celor mai în vârstă decât noi.

3. SĂ FIU UN PRIMAR CARE ȚINE CONT DE PRIORITĂȚILE SECTORULUI 5.

Bugetul Sectorului 5 este mai mic decât bugetele altor sectoare. De aceea, nu ne permitem să aruncăm cu banii cetățenilor pe spectacole scumpe, pe paranghelii publice și pe panseluțe.  Avem nevoie de investiții în străzi și de servicii de salubritate la standardele zilei de astăzi.

4. SĂ FIU UN PRIMAR PENTRU UN LOC MAI BUN DE TRĂIT.

Iubim Sectorul 5 și, de aceea, ni-l dorim mai frumos și mai prietenos. Împreună, vom acționa pentru ca parcurile și locurile de joacă din cartiere să fie reamenajate și îngrijite potrivit dorințelor locuitorilor din zonă.

5. SĂ FIU UN PRIMAR PENTRU VIITORUL COPIILOR NOȘTRI.

Mai tineri sau mai vârstnici, cu toții ne dorim, pentru copiii noștri, un mediu de creștere cât mai bun și cât mai sigur. De aceea, obligația primăriei este să investească în modernizarea și dotarea școlilor, precum și în siguranța copiilor pe străzi, în parcuri, la locurile de joacă sau în unitățile de învățământ.