Consilierul general Voicu Ion Valentin, candidatul la primăria Sectorului 5 validat de conducerea filialei locale ALDE

Consilierul general Voicu Ion Valentin, candidatul la primăria Sectorului 5 validat de conducerea filialei locale ALDE

Biroul Politic Teritorial al ALDE Sector 5 – Alianta Liberalilor si Democratilor a validat candidatura consilierului general Valentin Voicu la primăria acestui sector. Valentin Voicu are 31 de ani și este inginer specialist în industria alimentară. În pofida vârstei, are o experiență administrativă considerabilă. Între 2012 și 2016 a fost consilier local la Sectorul 3, iar, în anul 2016, a fost ales consilier general pe lista propusă de ALDE. Atât la nivelul Consiliului local al Sectorului 3, cât și la nivelul Consiliului General al Municipiului București, a susținut și s-a implicat în proiectele primăriei Sectorului 3 de modernizare a instituțiilor școlare și de creștere a calității vieții urbane.
„În ceea ce privește Sectorul 5, în care locuiesc, din poziția de consilier general, am încercat în permanență să ajut comunitatea locală, astfel încât să putem începe dezvoltarea sectorului nostru la standardele deja vizibile în alte sectoare. Din păcate, nu am reușit să-l conving pe actualul primar, Daniel Florea, să lase deoparte ambițiile politice personale, care au degenerat într-un conflict cu primăria generală și să se apuce de treabă. De fapt, domnul Florea este profund incapabil să muncească. De asta, s-au convins și majoritatea covârșitoare a cetățenilor din Sectorul 5, care vor un alt tip de administrație. De aceea, cred că am datoria să mă prezint în fața oamenilor cu o ofertă serioasă, bine gândită și realistă. Și, mai ales, cu voința de a schimba lucrurile în Sectorul 5 și cu dorința de muncă. Eu, spre deosebire de Daniel Florea, nu fug de muncă. În fond, muncesc de la 18 ani…”, spune Valentin Voicu.
Candidatul validat al ALDE la Primăria Sectorului 5 are un crez personal: „Trăim în comunitate și avem obligația ca o bună parte din viață să o dedicăm comunității. Pentru mine, a putea fi de folos comunității este un privilegiu”.


DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL ALDE-BUCUREȘTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *